Övriga injektioner

Profhilo

Profhilo är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodulerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa spänst. 1 beh 3500 kr. 2 beh 6000 kr.

Behandlingen utförs av legitimerad behandlare. Profhilo utförs med 2 stycken behandlingar inom 4 veckor. Behandlingen kan sedan upprepas var 6-12:e månad beroende på hudtyp, ålder ect för att bibehålla resultat. 

Sunekos 200

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaleronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.

Produkten stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Sunekos är speciellt effektiv i området kring ögonen för att ta bort/ minska mörka ringar och påsar under ögonen. Sunekos kan även användas på andra svårbehandlade områden så som panna, hals dekolletage och händer.

Injektionsbehandlingen utförs av legitemerad behandlare. En kur på 3 behandlingar med 2 veckors intervall rekommenderas.