Fillers & Botox

INJEKTIONER

Våra injektioner utförs alltid av Injektionsspecialist och legitimerad läkare dr. Håkan Fabian, medlem i Svenska Läkarförbundet. 

Med Filler och Botox kan man reducera ärr och rynkor, hudföryngra och göra läppförstoring. Man kan också framgångsrikt korrigera kindben, haka och näsan för ett annat estetiskt utseende. 

Fillers

Vi använder Restylan för filler behandlingar som rynk- och ärr reducerande behandlingar, hudföryngring, läppförstoring och korrigering av kindben, haka och näsa.

En behandling där icke animalisk hyaluronsyra injiceras i huden. Hyaluronasyra förekommer naturligt i människokroppen, har en kraftigt vattenupptagande förmåga & bryts ner efter en viss tid. Effekterna av Restylane varar omkring 6 månader eller ibland längre. Det finns inga biverkningar. Blåmärken & sticksår efter behandling kan förekomma liksom svullnad ca 2-3 dagar.

 

Botox

För botox behandlingar använder vi Botulinumtoxin. ”Botox” slätar ut rynkor och ger huden ett yngre utseende. Används även för behandling av hyperhidros, ymniga svettningar som besvärar patienten.

Botox injicieras för att slappna av muskler samt förlama svettkörtlar och har i långa tider använts i medicinskt syfte mot bl.a. migrän. I normalfallet kvarstår det uppnådda resultatet av en enskild behandling i 3-4 månader. Därefter bör behandlingen upprepas och för varje gång så sker tenderar varaktigheten att öka.