Injektioner

Håkan Fabian
Leg. läkare dr. Håkan Fabian

Injektioner (Restylane Botulinumtioxin) Utförs av Injektionsspecialist & Leg. läkare dr. Håkan Fabian medlem i svenska läkarförbundet Sveriges Läkarförbund

 

Restylane

Rynk/Ärr-reducering, hudföryngring, läppförstoring, korrigering av kindben, haka samt näsa.
En behandling där icke animalisk hyaluronsyra injiceras i huden. Hyaluronasyra förekommer naturligt i människokroppen, har en kraftigt vattenupptagande förmåga & bryts ner efter en viss tid. Effekterna av Restylane varar omkring 6 månader eller ibland längre. Det finns inga biverkningar. Blåmärken & sticksår efter behandling kan förekomma liksom svullnad ca 2-3 dagar.

Restylane: från 3900 kr
Läppvolym: från 2800 kr
Skinboosters(hudföryngring): från 3000 kr/ behandling
Trippelbehandling med Skinbooster: 8000 kr 

Boka tid!


Bilder – Restylane

[Klicka för förstoring]

Bilder – Läppförstoring

[Klicka för förstoring]

Botulinumtoxin type A

Rynkreducering, svettbehandling.
Botulinumtoxin ”Botox” slätar ut rynkor & ger huden ett yngre utseende. Används även för behandling av hyperhidros, ymniga svettningar som besvärar patienten. Botox injicieras för att slappna av muskler samt förlama svettkörtlar & har i långa tider använts i medicinskt syfte mot bl.a. migrän. I normalfallet kvarstår det uppnådda resultatet av en enskild behandling i 3-4 månader. Därefter bör behandlingen upprepas och för varje gång så sker tenderar varaktigheten att öka.

Botox: från 2800 kr

Boka tid!


» Läs mer på: www.restylane.se


Bilder – Botulinumtoxin type A

[Klicka för förstoring]

Moms på all skönhet

Skatteverket har bestämt att fr.o.m. 2015-01-01 utgår moms för alla estetiska konsultationer och behandlingar oavsett det faktum att det är legitimerad sjukvårdspersonal (sjuksköterska eller läkare) som utför behandlingen. För vår del innebär det att vi sänker priserna överlag men att priset för kunden blir högre.

Exempel: Restylane 1 ml (kostade 3500) kostar nu 3120 kr + moms 780 vilket innebär att kunden betalar 3900 kr.